‘Şehrin Işıkları’ görücüye çıktı

Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (UEDAŞ) bu yıl 4’cüsünü düzenlediği ‘Şehrin ışıkları’ ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafların sergisi açıldı.

‘Şehrin Işıkları’ görücüye çıktı

Yarışmada dereceye girip sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar Korupark AVM’de açılan sergide görücüye çıktı. Türkiye’nin her yerinden fotoğrafın katıldığı yarışmanın sonunda düzenlenen sergi 16–22 Kasım tarihleri arasında görülebilecek.

Serginin açılışında konuşan Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, UEDAŞ’ın elektrik dağıtım hizmetinin yanında bu tür sosyal projelere büyük önem verdiğini belirterek, “Genel Müdürümüz Mesut Efe’nin sosyal projelere vermiş olduğu destek sayesinde yarışmamız ulusal çapta fotoğraf severlerin buluştuğu bir platforma dönüştü. Önümüzdeki dönemde kültür ve sanata yönelik projelerimiz devam edecek” dedi.

Hafta boyunca sürecek

Yarışmanın gördüğü büyük ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Yüce, bu yıl ilk sergimizi Korupark AVM ev sahipliğinde açtık. Burada 30 fotoğraf sergileniyor, yarışmaya 1.120 fotoğraf katılmıştı. Dereceye giren fotoğraf sahiplerini ödüllendirirken, en güzel kareleri de Bursalılarla buluşturmak istedik. Hafta boyunca Korupark AVM 2. katta bulunan sergiye tüm Bursalıları davet ediyoruz.”

Bursa’dan sonra Ankara’da sergilenecek

UEDAŞ’ın artık geleneksel hale gelen ‘gece ve ışık’ temasının işlendiği ‘Şehrin Işıkları Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın kazananları yakın zamanda açıklandı. 1 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında başvuruların kabul edildiği yarışmada 1.120 fotoğraf yarıştı. Jüri tarafından birinciliğe Abit Kullebi’nin fotoğrafı layık görülürken, Hatice Ünlü ikinci, Özgür Konur ise üçüncü oldu.

Sergi Bursa’dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir Çanakkale Yalova’daki sanatseverlerle buluşacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X