Şehzadeler’den Karaağaçlı’da İftar Sofrası

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.

Şehzadeler’den Karaağaçlı’da İftar Sofrası

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Karaağaçlı Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Çelik’in eşi ve çocukları da iftar sofrasında yerini aldı. Yemek öncesi açılış konuşması yapan Başkan Çelik, “Ülkemizde huzurlu bir Ramazan geçiriyoruz. Ancak bizim gibi olmayanlar var. İslam dünyası acılar içinde bir Ramazan ayı geçiriyor. Bir çok ülkede kan ve göz yaşı hakim. Ramazan ayının İslam dünyasında akan kan ve gözyaşının dinmesine vesile olmasını diliyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin, sağlık ve afiyet içerisinde bayrama kavuşmayı nasip eylesin” dedi. İftar yemeği programı sanatçı Ahmet İnce’nin seslendirdiği tasavvuf müziği eserleri eşliğinde gerçekleştirildi. Hep birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından minikler de sahneye çıkarak şarkı söyledi. Çocuklara kitap hediye edildi. Başkan Çelik ve beraberindekiler Molla Şaban Camisi’nde kılınan teravih namazının ardından vatandaşlara limonata ikramında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X