Şeker Üreticilerine Bayram Denetimi

İzmit Belediyesi ekipleri, kent genelinde şekerleme ve çikolata satışı yapılan işyerlerini denetledi. İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü…

Şeker Üreticilerine Bayram Denetimi

İzmit Belediyesi ekipleri, kent genelinde şekerleme ve çikolata satışı yapılan işyerlerini denetledi. İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gıda mühendislerinin de katıldığı denetimlerde, şekerleme ve çikolata satan işyerlerini kontrol etti. Denetimler sırasında satılan ürünlerin son kullanma tarihi, hijyen ve genel temizlik konularına bakıldığını söyleyen Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin, “Ramazan Bayramı öncesinde halkın sağlığı için denetimleri sıklaştırdık. Şekerleme ve Çikolata satış yerlerini denetliyoruz. Yapılan denetimlerde her hangi bir sorunla karşılaşılmaması sevindirici. Vatandaşlar da satın aldıkları ürünlerin son kullanma tarihine ve merdiven altı ürün olup olmadığına dikkat etsinler” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X