Sel Sonrası Dere Yatağında Görülen Minibüs Panik Yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan selin ardından ilçenin bir çok mahallesinde su baskınları yaşanırken, bir çok araçta sel sularına kapıldı.

Sel Sonrası Dere Yatağında Görülen Minibüs Panik Yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan selin ardından ilçenin bir çok mahallesinde su baskınları yaşanırken, bir çok araçta sel sularına kapıldı. Vatandaşlardan gelen ihbarlar Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlığında kurulan kriz masasında değerlendirildi. Kriz masasına gelen ihbarlar doğrultusunda, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bodrum Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, UMKE, AFAD, Muğla 911 ve AKUT ekipleri gece boyunca seferber oldu. Yokuşbaşı Mahallesi Kağızman Sokakta yaşayan vatandaşlardan gelen ‘Dere yatağında bir minibüs var. İçinde insan olup olmadığı gözükmüyor’ ihbarı üzerine bölgeye giden Muğla 911 Arama ve Kurtarma ekipleri ile UMKE ekipleri dere yatağında bulunan aracın içinde kimsenin olup olmadığını kontrol etmek için operasyon düzenledi. Bir evin dereye bakan tarafından iple dereye inen UMKE görevlisi, sel nedeniyle balçık olan dere yatağında güçlükle ilerledi. Dere yatağında içi gözükmeyen minibüsü kontrol eden UMKE görevlisi dere yatağında başka bir araç daha gördü. Her iki araçta da herhangi bir kimsenin olmaması ekipleri ve çevredeki vatandaşları sevindirirken, ekipler gelen diğer ihbarları değerlendirmek için bölgeden ayrıldı. Öte yandan Bodrum’da yaşanan selin ardından maddi zararın gün ağardıktan sonra tespit edileceği öğrenilirken, gece boyunca sel nedeniyle yaralanan veya kaybolan kimsenin olmadığı öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X