Selçuk İnan isyan etti!

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, takım arkadaşı Lukas Podolski ile kavga ettiği yönünde basına yansıyan iddialara sert tepki gösterdi.

Selçuk İnan isyan etti!

Sarı-kırmızılı futbolcu, Galatasaray TV’ye konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bazı programlarda, Podolski ile benim aramda fiziki şiddete varan bir tartışma yaşandığı söylendi. Kulübümüz konuyla ilgili bir açıklama yaptı ancak ben de bu duruma sessiz kalmak istemedim. Bu, kişiliksizce ve alçakça atılan bir iftiradır” dedi.

Konuyla ilgili olarak hem kendisinin hem de Podolski’nin hukuki yoldan haklarını arayacaklarını aktaran Selçuk, şunları söyledi:

“Ben kaptan olarak Galatasaray’ın değerlerini bilen bir insanım. Bırakın fiziki tartışmayı, Podolski ile sözlü bir tartışma bile yaşamadık. Biz iki medeni insanız. Bu tür yalan haberler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Benim insanlardan ve taraftarlardan ricam, bu tür çirkin programları dikkate almasınlar. Ben artık bu programlarla ilgili sessiz kalmayacağım. Kulübümle birlikte bu insanların ceza alması için elimden geleni yapacağım.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X