Selen Soyder, Can Yaman’ın ‘libidosu düşük’ çıkışına cevap verdi!

Son dönemin popüler ismi Can Yaman, verdiği röportajda söylediği sözlerle gündem oldu.”Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım” diyen Can Yaman’a davalık olduğu eski partneri Selen Soyder’den cevap gecikmedi.

Selen Soyder, Can Yaman’ın ‘libidosu düşük’ çıkışına cevap verdi!

Can Yaman yaptığı söyleşide “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım” dedi, Yaman’a ünlü isimlerden tepki yağdı.

Yaman bununla da kalmadı TRT1’de yayınlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisindeki partneri Selen Soyder’e “Selen snob bir kadın, onunla bu yüzden problem yaşadım” diyerek göndermede bulundu.

Bu sözlere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Selen Soyder ise “Çok şükür ki libidosu düşük, Snob bir kadınım” dedi.
 

5de491adadcdeb120800373a

MAHKEMELİK OLMUŞLARDI

İkili 2016 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Hangimiz Sevmedik’ dizisinin setinde kavga etmiş ve olay mahkemeye taşınmıştı.
 

selen-soyder-ic

Senaryodaki kavga sahnesi yüzünden çıkan tartışmada Selen Soyder, Can Yaman’ı “Biraz kontrollü oynar mısın, biraz yavaş gelir misin?” diye uyarınca olanlar olmuştu. Bu sözlere sinirlenen Yaman ise “Kolaysa gel de sen oyna” demiş. Soyder de, oyuncuya doğru konuşmasını söylüyor. Bu sözlerle ortam iyice gerilince, çift kahve fincanlarını fırlatıp, olayın büyümesine sebep olmuştu.

Yönetmenin araya girmesiyle kavga son bulsa da Selen Soyder, eşinin isteği üzerine sete korumalarla gelmiş. Sonra da yapım şirketine bildirimde bulunup, diziden ayrılmış ve partnerini mahkemeye vermişti.

Geçen yıl sonuçlanan hakaret davasında, 7 bin 830 TL cezaya çarptırılan Can Yaman ise, bu parayı ödemeyeceğini söyleyerek herkesi şaşırtmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X