Seleznov’un ilk 11 hasreti

Ukraynalı forvet ocak ayından bu yana sadece 3 karşılaşmanın ana kadrosunda yer buldu.

Seleznov’un ilk 11 hasreti

Yevgen Seleznov, geçtiğimiz ocak ayında transfer olduğu İspanyol ekibi Malaga’da iki maçta ilk 11’de yer alırken, Bursaspor’da ise sadece Muğlaspor ile oynanan kupa mücadelesinde ilk düdükle birlikte sahadaydı.

Bursaspor’un transferin son gününde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Yevgen Seleznov, 2019 yılında formaya hasret kaldı. 2018-2019 sezonuna Akhisarspor’da başlayan Ukraynalı forvet ekim ayının ortalarında kadrodışı bırakılmıştı. Devre arasında da İspanya La Liga 2 takımı Malaga’nın yolunu tutan 34 yaşındaki futbolcu, burada da istediğini bulamadı. İspanyol ekibiyle ikisi ilk 11 olmak üzere 12 karşılaşmaya çıkan Seleznov, 346 dakika sahada kalırken takımına gol veya asist katkısı yapamadı.

SON DAKİKA TRANSFERİ

Transfer tahtasının açılmasından sonra, 13 transfer yapan Bursaspor’un son saatlerde kadrosuna kattığı golcü futbolcu, fazla kiloları ve antrenman eksikliği nedeniyle henüz beklediği süreyi alamadı. Sadece Muğlaspor ile deplasmanda oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının ilk 11’ine girmeyi başaran Ukraynalı forvet, maçı 1 gol, 1 asistle tamamlamıştı. TFF 1. Lig’de ise henüz formayı kapamayan Yevgen Seleznov, 3 maçta sadece 61 dakika sahada kalırken, 1 gol, 1 asiste imza atarak gelecek adına umut saçtı.

MİLLİ ARA BİR FIRSAT

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve gittikçe form tutmaya başlayan tecrübeli futbolcu için milli ara önemli bir fırsat. Antrenmanlarda sıkı çalışan ve ara sonrasında gol sıkıntısı çeken yeşil beyazlı takımın ilk 11’inde yer alması beklenen golcü futbolcu, eski günlerine döndüğü takdirde Bursaspor’un şampiyonluk yolundaki en büyük silahı olabilir. Bilindiği gibi Türkiye’de Kardemir Karabükspor ve Akhisarspor formaları da giyen Ukraynalı golcü, Süper Lig’de 53 maçta 16 gol, 3 asistlik performansıyla beğeni toplamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X