Selimspor’dan görkemli tören

2. Amatör Küme ekibinin sezon açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali katıldı.

Selimspor’dan görkemli tören

Bursa’nın Yıldırım İlçesi’nin köklü kulüplerinden biri olan 2. Amatör Küme ekibi Selimspor’un sezon açılışı yapıldı. Vatan Spor Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Büyükşehir Belediyespor As Başkanı İlhan Satık ile turuncu siyahlı kulübün yönetim kurulu ve sporcuları katıldı. Protokolun katılımıyla kurban kesimi törenini ardından Selimspor ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Düzenlenen sezon açılış organizasyonunda meşaleler eşliğinde karşılanan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali yaptığı konuşmada, ‘Genç nüfusumuzla birlikte Yıldırım’ı sporun ve sporcunun şehri haline getireceğiz. Bursa’mızda Amatör spor kulüplerimizde yetişen gençlerimiz geleceğin yıldızları olacaktır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin tutkusu olan başta futbol olmak üzere tüm spor branşlarımızda tesis ve malzeme yardımı anlamında katkılarımız devam edecek’ diye konuştu.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, turuncu siyahlı kulübün oyuncularına malzeme ve hediyeler taktim etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X