Şemsiyeleri hazırlayın… Cumartesi gününe kadar devam edecek…

Geçtiğimiz hafta aşırı sıcaklarla boğuşan Türkiye bu hafta yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yarından itibaren başlayacak olan gök gürültülü sağanak yağışlar Cumartesi gününe kadar devam edecek. Bursa’da da cumartesi gününe kadar yağış bekleniyor…

Şemsiyeleri hazırlayın… Cumartesi gününe kadar devam edecek…

Türkiye, yurdun batısından başlamak üzere yeni bir yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında da önemli düşüşler görülecek.

26 Mayıs Salı ve 27 Mayıs Çarşamba günü yurdun kuzey batısı ile batısında gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Perşembe ve Cuma günleri ise yağışlar Orta Anadolu, Güney bölgeleri ve Karadeniz’in tamamını kapsayacak şekilde genişleyecek.

BURSA’DA HAVA NASIL OLACAK?

Bursa’da gündüzleri hava sıcaklığı hafta sonuna kadar 18-22 derece aralığında değişirken, yağış bekleniyor… Çarşamba günü gündüz sıcaklığı 18 dereceye kadar düşerken, gece de 8 derece olacak…

Günlük hava durumu için tıklayınız 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X