Sen ağlama dayanamam!

Başakşehir maçı sonrası gözyaşlarına hakim olamayan İsmail Konuk’a taraftarlar sahip çıktı. Gösterdiği performansla aranan isimlerinden başında gelmeye başlayan tecrübeli stoper ‘Emeğimizin karşılığını alamadık. Son saniyelerde gelen gol bizi kahretti. Ye

Sen ağlama dayanamam!

Bursaspor’da Başakşehir maçına damga vuran görüntü maç sonu yaşandı. Uzatma dakikalarında İrfan Can Kahveci’nin ayağından yediği golle sahadan mağlup ayrılan yeşil beyazlılar, saha içersinde yıkılıp kaldı. Timsah’ın tecrübeli savunmacısı İsmail Konuk ise hakemin bitiş düdüğünün ardından gözyaşlarını tutamadı. Taraftarlar, hırsıyla, mücadelesiyle ve özverisiyle başarılı bir 90 dakikada çıkaran deneyimli oyuncuya sahip çıktı. 

ARANAN İSİM OLDU

Yeşil beyaz sevdalıları, sosyal medya hesaplarından İsmail Konuk’a destek mesajları atarken, her zaman başını dik tutması konusunda da uyarılarda bulundu. Seson başında Akhisar Belediyespor’dan transfer edildiği vakit büyük eleştiriler alan, 2.haftadaki Başakşehir maçında ise protestolara maruz kalan tecrübeli stoper, ardından gösterdiği performansla aranan isimlerinden başında gelmeye başladı. 

KAHROLDUK

Maç sonrası soruları yanıtlayan İsmail şöyle konuştu: ‘1 puanı haketmiştik. Takım olarak iyi bir mücadele ettik ve rakibe fırsat vermedik. Ağladım çünkü emeğimizin karşılığını alamadık. Son saniyelerde gelen gol bizi kahretti. Ancak futbolda bunlar var. Artık önümüzdeki haftalara bakacağız. Yeni hocamızla birlikte çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe maçıyla birlikte tekrar kazanan bir takım olmak istiyoruz’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X