Sen ağlama dayanamam

Harun Tekin maç sonrası gözyaşlarına boğuldu. 2-1’lik galibiyet sonrası tüm takım tecrübeli file bekçisine koşarken, yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

Sen ağlama dayanamam

Gaziantepspor’u 2-1’le geçen Bursaspor’da maç sonrası duygu dolu anlar yaşandı. Kasımpaşaspor maçı sonrası vahim bir olay yaşayan yeşil beyazlılar’da kaleci Harun Tekin hakemin bitiş düdüğünün ardından göz yaşlarına hakim olamadı. Alınan galibiyette yaptığı kurtarışlarla pay sahibi olan tecrübeli file bekçisi, 3 puan sonrası bir anda yere yığıldı. Takım arkadaşları Harun’un yanına giderken, yaşanan sevinç görülmeye değerdi. 

SERCAN ÇOK MUTLU

Tüm takım bir olarak haftalar sonra gelen galibiyeti kutlarken, Harun Tekin’in soyunma odasına gidişte hüngür hüngür ağladığı görüldü. Teknik heyet ve tüm futbolcular galibiyeti birlikte kutlarken, maçın son dakikalarında oyuna dahil olan ve iyi işler yapan Sercan Yıldırım’da tebrikleri kabul etti. Yardımcı antrenör Gökhan Geylani’nin Sercan’a uzun uzun sarılması dikkatlerden kaçmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X