Sen Allah’ın bir lütfusun

Geçen sezonun devre arasında yuvaya dönen Arjantinli yıldızın o süreçten sonra gol attığı 90 dakikalarda yeşil beyazlıların yüzü hep güldü. Timsah bu karşılaşmalardan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı.

Sen Allah’ın bir lütfusun

Bursaspor’da Pablo Martin Batalla rüzgarı esmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi takım kaptanlığına getirilen ve 10 numaralı formayı sırtına geçiren Tangocu, yeşil beyazlı takımı sırtlamayı sürdürüyor. Geçen sezon devre arasında yuvasına dönen Batalla’nın o süreçten sonra gol attığı hiçbir karşılaşmayı Bursaspor kaybetmedi. Tecrübeli futbolcu geçen sezon 3 kez fileleri havalandırdı ve Timsah bu maçlardan 2 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. İlk golünü 23. haftada Eskişehirspor deplasmanında atan ve takımını galibiyete taşıyan Batalla, 3-3 sona eren Osmanlıspor karşılaşmasında da skora katkı sağlamıştı.

3 GOLDEN 2’Sİ ONUN

Batalla, 5-2 sona eren Mersin maçında gol atan isimlerden biriydi. Pablo Martin Batalla 3 haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig’de şu anda Bursaspor’un kaydettiği 3 golden 2’sine imzasını attı. İlk olarak Adanaspor deplasmanında 82. dakikada sahneye çıkan Arjantinli yıldız, takımına 3 puanı getiren isimdi. Batalla’nın en son kurbanı ise Fenerbahçe oldu. Kadıköy’de Joshua John’un ortasını iyi değerlendiren ve sarı lacivertli takımın defans oyuncularını adeta uyutan yıldız krampon, 6 yıl sonra gelen zaferin kahramanlarından oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X