Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu evleniyor

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz dizisinde Eyşan Sayar karakterine hayat veren Gözde Kansu ve sevgilisi Engin Tozak, evliliğe ilk adımlarını attılar.

Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu evleniyor

Seyirciyi ekranlara kilitleyen fenomen dizi ‘Sen Anlat Karadeniz’in kötü kızı Eyşan’ı canlandıran Gözde Kansu dizide hayalini kurduğu aşkı gerçek hayatında yaşıyor. Gözde Kansu, sevgilisinin kendisiyle hayatını birleştirmek için attığı adıma karşılık verdi.

EVLİLİK TEKLİFİNE ‘EVET’ DEDİ

Engin Tozak, ilişkilerine resmiyet kazandırmak için ilk adımı attı ve geçtiğimiz günlerde sevgilisi Gözde Kansu’ya evlenme teklifinde bulundu. Gözde Kansu’nun da sevgilisinin bu teklifine’Evet’ cevabını verdiği öğrenildi.

gozde.jpg

SEVGİLİLER SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda sarmaş dolaş şekilde mağazaları gezerek alışveriş yapan ikilinin keyifli hali dikkat çekmişti. Fotoğraflarının çekildiğini fark eden oyuncu, “Hiç bu kadar rezil görüntüm olmamıştı. Gözlüksüz çekmeyin” diyerek gülme krizine girdi.

asasa.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X