Sen babandan daha güzelsin

Bodrum’da keyifli bir konser veren Ferhat Göçer, kendisini izlemeye gelen İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak’ı görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Sen babandan daha güzelsin

İBRAHİM ABİ BENİ ÖLDÜRECEK…

Ferhat Göçer’i popçu sevgilisi Levent Dörter’le izleyen İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, sanatçıdan övgü dolu sözler aldı.

Seyircilerin arasında Çıtak’ı gören Ferhat Göçer, ‘Dilan İbrahim Tatlıses’in şıp demiş burnundan düşmüş. Ancak bu kadar benzerlik olur. Tabi ki Dilan babasından binlerce kez daha güzel, şirin ve sempatik. Bu laflardan sonra İbrahim abi beni öldürmezse konsere devam ederiz’ dedi.

ÖMÜR GEDİK YALNIZ BIRAKMADI…

Gecede hiç bir ücret almadan sahneye çıkan ve bilet gelirinin Bodrum Emniyet Teşkilatı’na bağışlandığı konserde Ferhat Göçer’i sevgilisi Ömür Gedik de izledi.

Sevgilisini bu anlamlı davranışından dolayı kutlayan Gedik, ‘Bizler için hayatlarını hiçe sayan emniyet güçlerimiz adına düzenlenen gecede bulunmaktan mutluyum’ dedi. Ömür Gedik, binlerde seyirciyle birlikte Ferhat Göçer’e eşlik etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X