Sen düşme yeter!

Bir önceki konserinde sahnedeki boşluğa düşen Kenan Doğulu, yeniden sevenleriyle buluştuğu Harbiye Açıkhava’da ekip arkadaşlarının kendisine ‘Sen düşme yeter’ diye takıldığını söyledi.

Sen düşme yeter!

BOŞLUKLARI MAZGALLA KAPATTIRDI

Kenan Doğulu, İstanbul Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu. Önceki konserinde sahnedeki boşluğa düşerek herkesi telaşlandıran Doğulu, bu kez işi sağlam aldı ve boşlukları mazgalla kapattırdı. Ucuz atlattığı talihsiz kazanın ardından kendisiyle dalga geçen Doğulu, ‘Ekibime son Harbiye konserimiz ne güzel geçti, tekrar yapalım dediğimde onlar da bana; sen düşme yeter ki, konseri yaparız dedi’ sözleriyle güldürdü. 

EVRENE GÜZEL MESAJ GÖNDERELİM

Büyük ilgi gördüğü konserinde şarkılarını 5 bin kişilik coşkulu bir kalabalıkla seslendiren Kenan Doğulu, sevenleriyle sohbet de etti. Doğulu, ‘Sevgi saygı, hoşgörü, aşk ve barışı düşünerek yaşayanlar hepiniz hoş geldiniz. Bu toplu bir seanstır. Enerjilerimizi yükseltip evrene iyi mesajlar göndereceğimiz bir konsere hazır mıyız’ sözleriyle seyirciye seslendi.

TALİHSİZLİKLER PEŞİNİ BIRAKMADI

Konseri sırasında gitarının askısı kopan Kenan Doğulu, kendi haline güldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X