Sen ne diyorsun Şenol Hoca!

Bursaspor taraftarının hakem Tolga Özkalfa’nın üzerine yürüdüğünü iddia ediyor fakat tribün bomboş…Deneyimli teknik adamın Konyaspor maçı sonraki açıklamaları tam bir fiyasko. Üstü kapalı laf söylemeye çalıştığı mücadeleyi cezalı oldukları için hiçbir y

Sen ne diyorsun Şenol Hoca!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in önceki gün Ziraat Türkiye kupası çeyrek final ilk maçındaki Konyaspor mücadelesi sonrası yapmış olduğu açıklamalar Bursaspor camiasının büyük tepkisini çekti. 

Karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa’yı eleştiren deneyimli teknik adam ‘Geçen sezon da Bursaspor ile Medicana Sivasspor arasında olaylı bir maç yönetmişti. Taraftarlar üzerine yürümüştü. Yanıma almıştım. Şimdi yine yanıma almak istedim ama yapacak bir şeyim yok. Allah’tan bizim taraftarlar medeni, buradan rahat çıktı’ dedi. 

NE DEMEK MEDENİ?

Güneş’in bu açıklamaları sonrası Bursasporlu taraftarlar sosyal medyadan tecrübeli çalıştırıcıyı adeta topa tuttu. Özellikle ‘Allah’tan bizim taraftarlar medeni, buradan rahat çıktı’ sözüyle Şenol Güneş’in Bursaspor taraftarını kötülemek istediğini belirten yeşil beyaz sevdalıları, deneyimli teknik adamın artık Bursasporla ilgili hiçbir yorumda bulunmamasını istediler. Ancak Şenol Hoca’nın açıklamalarında tutarsızlık daha sonra ortaya çıktı. 

TARAFTAR TRİBÜNDE YOK

Deneyimli teknik adamın bahsettiği karşılaşma 21 Mart 2015 tarihinde oynandı ve Sivasspor sahadan 4-1 galip ayrıldı. Ve ne ilginçtir ki Bursaspor taraftarlarına ayrılan tribünde hiçbir yeşil beyazlı taraftar yoktu. Çünkü PFDK bu maç için Bursaspor’a ceza vermiş ve taraftarların maça alınmasını yasaklamıştı. 

Şenol Hoca ‘Geçen sezon da Bursaspor ile Sivasspor arasında olaylı bir maç yönetmişti. Taraftarlar üzerine yürümüştü. Yanıma almıştım’ diyor fakat karşılaşmada hiçbir Bursaspor taraftarının olmaması nasıl açıklanabilir?. 4-1 kazanan Sivasspor taraftarı da maçın hakeminin üzerine yürümeyeceğine göre Güneş’in açıklamaları tam bir fiyasko. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X