Sen neymişsin be Emenike!

Sahayı terk etmek istemesi dünya basınında da yer buldu.

Sen neymişsin be Emenike!

Fenerbahçeli Emenike’nin, Beşiktaş maçında formasını çıkarıp sahayı terk etmek istemesi, dünya basınına da konu oldu. İngiliz Daily Mail Gazetesi, ‘Emenike taraftarın tepkisi sonrası formasını çıkarıp oyunu terk etmek istedi’ ifadeleriyle haberi duyurdu. Haberde Fenerbahçe teknik heyetinin futbolcuyu güçlükle ikna ederek sahaya döndürdüğü, Emenike’nin bu sezon özellikle gol atma konusunda yeterli olmamasının taraftarda büyük hayal kırıklığı yarattığı belirtildi.

ZORLUKLA DÖNDÜ

Brezilya’nın önde gelen spor gazetelerinden Globo Esporte de Emenike olayına yer verdi. Emenike’nin kaçırdığı gol sonrası önce tribünlere ardından teknik direktöre kızarak oyunu terk etmek istediğini yazan gazete, zorlukla sahaya dönen Nijeryalı futbolcunun ikinci yarıda yerini Moussa Sow’a bıraktığını belirtti. İngiliz Daily Mirror ve The Sun gazeteleri ise Emenike’nin kendi taraftarlarının kötü tezahüratı üzerine maçı bırakmak istediğini sütunlarına taşıdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X