Şener’in kafası karıştı

Fenerbahçe’yle anlaştığı iddia edilen tecrübeli kanat oyuncusunun G.Saray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan teklif aldığı belirtildi.

Şener’in kafası karıştı

Şener Özbayraklı’nın Bursaspor’la yollarının ayrılması an meselesi. Yeşil beyazlı kulüple yaptığı sözleşmede ‘5 milyon TL’ye serbest kalır’ maddesi bulunan tecrübeli futbolcu bütün kulüplerin iştahını kabartmış durumda. Şener’in daha önce Milli Takım kampı öncesi Fenerbahçe’yle yıllık 1,5 milyon Euro’ya anlaştığı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan teklif alan Şener’in kafasının karıştığı belirtildi. 

KARTAL DA İLGİLENİYOR

Tecrübeli kanat oyuncusunun milli maç sonrası menajerleriyle tekrar biraraya gelerek son durumu masaya yatıracağı öğrenildi. Bu arada Galatasaray’ın Şener’e yıllık 1 milyon Euro önerdiği geler haberler arasında. Takımın başına Şenol Güneş’i getiren ve savunmanın sağında büyük sıkıntı yaşayan Beşiktaş’ın da milli oyuncuyla yakından ilgilendiği ve Güneş faktörünü kullanarak ikna çabasında olduğunda bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X