Senfonik hayal

Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası`nda çello sanatçısıyken albüm yapıp popçuluğa soyunan Tuğba Yurt, en büyük hayalinin eski meslektaşlarıyla bir konser vermek olduğunu söylüyor.

Senfonik hayal
Tuğba Yurt, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 
 
Başarılarıyla son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan Bursalı Tuğba Yurt, bir çok ünlü sanatçı gibi senfoni orkestrasıyla sahneye çıkma hayali kuruyor. Ancak bu hayalini eski çello sanatçısı olduğu Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası’yla gerçekleştirmek isteyen Yurt, ’50 kişilik orkestranın içinde çelo çalarken, bir gün hep o sahnenin önünde şarkı söylemenin hayalini kurdum. Bunu gerçekleştirebilirsem çok mutlu olacağım’ dedi.
 
YAPMAK İSTEDİĞİM BU DEĞİL
 
Doğukan Manço’yla yaptığı ‘Sakin Ol’un ardından şimdi Gökhan Özen imzalı ‘Aşk Sanmışız’la gündemde olan Tuğba Yurt, samimi itirafta da bulundu.
 
Yapmak istediği müzik tarzının tam olarak bu olmadığını belirten Yurt, ‘Aslında müziğin değil, sesin ön planda olduğu bir müzik yapmak istiyorum. Ama piyasa şartları buna izin vermiyor’ dedi.
 
Özel hayatı hakkında da konuşan Yurt, ‘O kadar yoğunum ki, hiçbir erkek beni istemez. Şimdilik yalnızım’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X