Senfonik Süleyman!

Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Halit Ergenç’in konseri, ‘Muhteşem Yüzyıl’ sayesinde önemli bir hayran kitlesinin olduğu Arjantin’de canlı yayınlandı.

Senfonik Süleyman!

Oyunculuktaki başarısını sesiyle de kanıtlayan Halit Ergenç, önceki akşam istanbul’da unutulmaz bir konsere imza attı. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu mezunu olan Ergenç’in sahne performansı, Arjantin ‘El Trece’ kanalı tarafından skype bağlantısıyla canlı gösterildi. Yayında kanal muhabirinin yorumlarına da yer verildi.

ALBÜM YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Sanatçının eşi Bergüzar Korel, Selma Ergeç ve Serenay Sarıkaya’nın da izlediği konserde yerli ve yabancı senfonik şarkıları yorumlayan Halit Ergenç, şarkı söylemenin ilk göz ağrısı olduğunu dile getirdi. 

Konserin ardından soruları yanıtlayan Halit Ergenç, gazetecilerin albüm çıkarmakla ilgili planlarını sorması üzerine, ‘Şarkı söylemeyi seviyorum ancak albüm olmayacak’ dedi. 

 

Konseri bitirmişken tekrar sahneye davet edilen Halit Ergenç, konserin bitişini ‘Haydi İçelim’ ve ‘Ağlamak Güzeldir’ şarkılarıyla yaptı.

Repertuvarında efsane şarkılara da yer veren Halit Ergenç’in konserini şef Serdar Yalçın yönetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X