Seni öldürmek lazım!

Oyuncu Canan Ergüder, canlandırdığı karakterlerin ‘kötü’ olduğuna yönelik görüşlere karşı çıktı ve aldığı ilginç tepkileri paylaştı.

Seni öldürmek lazım!

ARTIK CİDDİYE ALMIYORUM

Şimdilerde ‘Güllerin Savaşı’ dizisinde ‘Gülfem’ karakterini canlandıran Canan Ergüder, ‘Binbir Gece’de oynarken sokakta kendisini gören bazı kişilerin, ‘Seni öldürmek lazım’ dediklerini söyledi. Bir Arap kanalına röportaj veren Ergüder, ‘Şimdi bu tarz tepkileri ciddiye almıyorum. Sokakta insanlar oyunculuğumdan bahsediyor. O yüzden bana kötü bir şey gibi gelmiyor’ dedi.

ABD’DE OYUNCULUK YAPTIM

Türkiye’den önce Amerika’da oyunculuk yaptığını anlatan Canan Ergüder, ‘Binbir Gece’ dizisi için teklif geliğinde ben ABD’de evliydim. Önce ‘Bıçak Sırtı’ dizisinde oynadım, sonra aynı yapımcıdan ‘Binbir Gece’ dizisi için teklif gelince İstanbul’da kaldım. Ardından boşandım ve bütün hayatımı buraya taşıdım. Aslında bunları yapmayı planlamıyordum’ diye konuştu.

GÜZEL BİR TECRÜBE

Canan Ergüder, Halit Ergeç ve Bergüzar Korel’le oynadığı ve halen birçok ülkede gösterilen ‘Binbir Gece’nin kendisi için güzel bir tecrübe olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X