Şenlik başladı

Bu yıl 14.’sü gerçekleştirilen Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde açılış Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda yapıldı.

Şenlik başladı

RECAİ UYSAL

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ve Nilüfer Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen, 14. Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri başladı. 

20 Mayıs’a kadar sürecek organizasyon öncesinde protokol üyeleri ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci, Nilüfer Kent Konseyi önünden müzik eşliğinde Cengiz Göllü Voleybol Salonu’na yürüdü. 25 branşta 1 ay sürecek organizasyonda Türkiye’nin yanısıra Ukrayna, Bulgaristan, Belarus, Azerbaycan, Romanya, Polonya, Letonya ve Almanya’dan öğrenciler de yer alacak. Ayrıca organizasyonda 13 kardeş şehirden de öğrenciler mücadele edecek.

HEDEF 81 BİN ÖĞRENCİ

Ardından salonda yapılan gösterilerle organizasyonun resmi açılışı yapılmış oldu. 2002 yılından bu yana düzenledikleri şenliğin dünya barışına katkıda bulunduğunu söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Uluslararası spor şenliklerimizde bu yıl, 14 bin sporcu 25 branşta mücadele edecek. Hedefimiz, bu organizasyonun Nilüfer’de okuyan 81 bin öğrencimizin katılımıyla yapılabilmesi” dedi. Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Muharrem Tüfekçi de katılan sporculara başarı diledi.

 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki açılışta Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri ritmik jimnastik dans gösterisi yaparken, Şenol Özkahraman Çocuk Fitdans Grubu da dans gösterisi ile salondakileri coşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X