Şenlik coşkusu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen oryantiring yarışları doğal ve tarihi güzelliklere sahip Gölyazı’da yapıldı.

Şenlik coşkusu

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri farklı branşlarda düzenlenen yarışmalarla devam ediyor. Şenlikler kapsamında düzenlenen oryantiring yarışları büyük ilgi gördü. Tarihi ve doğal güzellikleri sahip Gölyazı’da düzenlenen oryantiring yarışlarına14 okuldan toplam 251 öğrenci katıldı. Farklı yaş gruplarından oluşan 8 kategoride yarışan öğrenciler, Gölyazı’nın farklı yerlerine konulan hedefleri en kısa sürede bulabilmek için ter döktü. 

ZİRVEYE ÇIKTILAR

Büyük heyecanın yaşandığı organizasyonda minik erkeklerde Osmangazi Koleji, kızlarda Yönder Okulları birincilik kürsüsünü kaptırmadı. Küçük kızlarda Yönder Okulları’nın birinci olduğu yarışlarda küçük erkekler, yıldız kız ve erkeklerde Osmangazi Koleji zirveye çıkmayı başardı. Organizasyonda genç kız ve erkeklerde de İMKB Fen Lisesi şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Şenlik havasında gerçekleşen yarışlar sonucunda  dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Nilüfer Belediyesi Gölyazı Sorumlusu Seda Aksoy verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X