Şenlik zamanı

Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri, bir yıllık aranın ardından birbirinden ünlü isimlerin katılımıyla 11 Mayıs’ta yeniden start alıyor.

Şenlik zamanı

ÜNAL ÖZBAY

Bu yıl 11-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uludağ Üniversitesi Bahar Şenlikleri’nde öğrenciler yine müziğe doyacak. Bu yıl da Erol Taşdemir organizasyonuyla ED Grup tarafından düzenlenen şenlikler 11 Mayıs’ta Gripin ve Model gruplarının sahne kapışmasıyla başlayacak. Konserler 12 Mayıs’ta Athena, 13 Mayıs’ta Zakkum’la devam edip 15 Mayıs akşamı ise ünlü popçu Gülşen’le final yapacak.

PANELLERDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Her yıl üniversite gençliğinin hayranlığını kazanan ünlü isimleri öğrencilerle buluşturan şenlikte çeşitli söyleşiler de düzenlenecek. Şenlik kapsamında ünlü televizyoncu Mesut Yar’ın yanı sıra oyuncular Zuhal Topal, Deniz Oral, Levent Sülün ve Başak Sayan öğrencilerin karşısına çıkıp keyifli birer söyleşi gerçekleştirecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X