Şenlikte minikler doyasıya eğlendi

Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği’nin bu yıl Kültürpark’ta 9’uncusu düzenlediği Çocuk Şenliği coşkuyla kutlandı.

Şenlikte minikler doyasıya eğlendi

Okul öncesi eğitimi alamayan çocukların ailelerine okul öncesi eğitimin farkındalığını sağlamak amacıyla 28 özel kreş ve gündüz bakımevinin işbirliğiyle 9’uncusu düzenlenen Çocuk Şenliği, Kültürpark’ta miniklerce heyecan ve coşku içinde kutlandı.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Çocuk Şenliği’ni coşkuyla kutlamaktan son derece memnun olduklarını ifade eden Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Birliği Derneği Komisyon Üyesi Ayten Koltuklu, “Bu yılda gerek özel kreş ve gündüz bakımevlerimizin katılımları gerekse ailelerin çocukları ile şenliğimize gösterdiği ilgi bizleri son derece sevindirdi. Gün boyu süren etkinliğimizde miniklerimiz, güzel bir günde renkli oyunlarla eğlenmenin yanı sıra stantlardaki kreş öğretmenlerinin birbirinden özel eğitici ve öğretici aktivitelerle de pek çok şey öğrenmiş oldu” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X