Şenol Güneş: ‘Kaybetseydik üzülürdük’

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Kazanmamız gerektiğini biliyorduk” dedi.

Şenol Güneş: ‘Kaybetseydik üzülürdük’

Kupada oynanan ilk maçta da oyun üstünlüğünün Bursaspor’da olmasına rağmen 1-1 berabere kaldıklarını hatırlatan Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bu da rakibimizin moral değerini üst seviyelere çıkarmıştı ve umutlu olarak maça çıktılar. Bu maçta da yine oyun üstünlüğü bizdeydi, iyi başladık, iyi pozisyonlar bulduk ama beklemeyen hatalı şekilde goller yedik. Bizim takımda maalesef başımıza gelen hadiseler” şeklinde konuştu.

Güneş, “İlk yarıda 2-0 mağlup duruma düştük oysa tam tersine en az 3-0 bizim öne geçmemiz gerekiyordu. İyi tarafımız ne olursa olsun maçı hiçbir zaman bırakmadık. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen dirençli oynadı. İkinci yarıda da hatalar yaptık. Onları biraz daha düzeltebilsek daha iyi takım olacağız. Oyun olarak baktığımız zaman kalitemiz, kazanma arzumuz ve oyun üstünlüğümüz iyi. Bunları geliştirip diğer eksiklikleri gidermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Turu geçmek önemliydi, kaybetseydik üzülürdük” diyen Güneş, “Çünkü iki takıma bakıldığında daha iyi takımız ama Gençlerbirliği’ni beğeniyoruz. Son haftalarda beklenenden daha iyi çıkış yaptılar” şeklinde konuştu.

RAKİP FENERBAHÇE

Yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirten Güneş, “Fenerbahçe’nin gücünü biliyoruz zaten hem ligde hem de kupada iddialı bir takım. Kendimizi test etme bakımından da iyi maç olacak, Fenerbahçe ile 3 maçımız olacak, iki kupa maçı oynayacağız. Umarım bundan alnımızın akıyla çıkarız. Ama kabul etmek lazım ki onlar maça başlarken önce favori görünüyorlar, biz de bunu değiştirmek istiyoruz” dedi.

“Herkes iyi niyetli ama hatalar yapıyoruz” diye konuşan Güneş, şunları kaydetti:

“Rakibe verdiğimiz pozisyon sayısı az ama yediğimiz gol sayısı fazla. Bunu sadece bireysel de almıyorum. Sezon başında gol kısırlığını düzeltmeye çalışırken defansta beklenmeyen golleri düzeltmek durumundayız ama sezonun sonlarına yanaştık. Dolayısıyla Fenerbahçe ile oynayacağımız 3 maçı, Trabzon, Başakşehir, Kasımpaşa ve üst seviye takımlarla Bursaspor’un durumunu göreceğiz.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X