Şenol Güneş sporun zirvesinde

Bursaspor Teknik Direktörü, TSYD’nin yarınki Anadolu’nun feryadı isimli oturumunda konuşacak.

Şenol Güneş sporun zirvesinde

Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği 52.Yıl Sporun Zirvesi Semineri bugün saat 09.00’da Antalya’da başlıyor. TSYD Genel Başkanı Naci Arkan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın açılış konuşmasıyla start akacak seminer 2 gün sürecek.

Seminerin ilk gününde e-bilet ve Passolig, Spor ekonomisi ve kaçan sponsorların geri dönüşünün sağlanması, Lassa ilk yarının en sağlam on biri anketi lansmanı, yayın yönetmenlerinin gözüyle spor medyası, yasa dışı bahisle mücadele ve azimliyiz doping illetinden kurtulacağız başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek. 

TEKNİK ADAMLAR GELİYOR

Ayrıca Avrupa’nın en büyük özel spor yatırımı Gloria Sports Arena’nın tanıtımı yapılacak. Seminerin ikinci gününde ise önce hakemler konuşacak. Anadolu’nun feryadı başlıklı öğleden sonraki oturumda ise Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş spor yazarlarının karşısına çıkacak.

Güneş ile birlikte Abdullah Avcı, Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural, Tolunay Kafkas, Rıza Çalımbay ve Hikmet Karaman Türk futboluyla ilgili görüşlerini paylaşacak. Seminer spor medyasının geleceği, internet medyası oturumu ile sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X