Şenol Güneş’ten kadro açıklaması: ‘Sitem edeceğine işine baksın’

Şenol Güneş kendi takımlarında çok fazla forma giymeyen ancak A Milli Takım kadrosuna alınan futbolcuların durumunu değerlendireceğini ifade etti.

Şenol Güneş’ten kadro açıklaması: ‘Sitem edeceğine işine baksın’

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş kampta açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı’na konuşan Güneş, “Pazartesi günü Avrupa’da oynayan tüm oyuncularımızı kampa bekliyoruz. Normalde 31 Mayıs’ta da gönderebilirler. Daha önce bizimle olup, bulundukları takımlarında az oynayan oyuncular var Mahmut ve Dorukhan gibi. Onların durumuna bakacağız. Cengiz takımında oynamadı, Abdülkadir sakatlıktan yeni çıktı. Halil Dervişoğlu, Kerem gibi oyuncuları da göreceğiz.” dedi.

“Kaleci konusunda şanslıyız”

“Kaleciler yalnız adamdır. Yalnızlığını hissetmeden takımın yükünü çeker. Savunma gibi görünse de hücumu kaleci başlatır. Giden her oyuncu sadece kendini göstermiyor, alttan gelen oyuncuların da önünü açıyor. Uğurcan bu yüzden de önemli. Dört iyi kalecimiz var. Bunlar dışında ümit milli takımdan Doğan var, Ersin var, Berke ve İrfan Can var. Kaleci konusunda şanslıyız.”

Serdar Dursun, Adem Büyük, Muhammet Demir…

“Serdar Dursun’un başarısını önemsiyorum tebrik ediyorum. Kenan’ı aldığımız için Serdar’ı tercih etmedik. Burak var, Enes Ünal var Kenan Karaman var. Elimizde iyi oyuncular var. Katılan oyunculardan da Halil Dervişoğlu gibi göreceğimiz isimler var. Uzun vadede planlarımızda. Kerem de kısa ve çabuk oyuncu olarak kullanılabilir. Direkt başlasaydım eğer Adem Büyük ve Muhammet Demir’i alırdım ama kenarda bekleyecekleri için Halil’i tercih ettim.”

“Sitem edeceğine işini yapsın”

“Bir oyuncu kadroya alınmadığında sitem edeceğine işini yapsın. Bana göre doğru olan budur. Ben Burak’ı da aldım ama bazen oynatmadım. Oynatmadan da kazandım. Kimseyi sevdiğim için oynatmadım.”

NTV Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X