Şenol hoca resti çekti

Bursaspor Side’de antrenman sahası krizi yaşamaya başladı.

Şenol hoca resti çekti

Beşiktaş’ın da aynı sahada idman yapmak istemesine sinirlenen Teknik Direktör Şenol Güneş, otel yetkililerine ‘Diğer sahalara kesinlikle gitmem. Biz antrenmanlarımızı burada yapacağız. Beşiktaş’ın programına göre nasıl ayarlarsınız bilmiyorum. Ancak biz başka sahaya gitmeyiz” şeklinde konuştuğu öğrenildi. 

HOŞ GELDİNİZ BEYLER!

Bursaspor’da durumları merakla beklenen Renato Civelli ve Jose Fernandao kampa katılarak ilk antrenmanlarına çıktı. Gece geç saatlerde geldikleri için sabah çalışmasında yer almayan ikili akşam idmanına katıldı. Gerek Civelli gerekse Fernandao takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. 

AYRILMAZ İKİLİ

Volkan Şen ve Ozan Tufan idmanda kırdı geçirdi. Bursaspor’da antrenmanlar oldukça neşeli geçiyor. Özellikle Volkan Şen ve Ozan Tufan’ın birbirlerine yaptıkları şakalar ise takım arkadaşlarını bile gülme krizine sokuyor. Dün kondisyon idmanı sırasında birbirine top atan ikili gülüşmelere neden oldu. Volkan’ın çalışma boyunca Ozan Tufan’ın bir dakika bile yanından ayırmaması dikkat çekiyor. 

OTURMAK YOK ÇALIŞACAĞIZ

2 saat süren dünkü sabah idmanında Şenol Güneş, oyuncularının adeta pestilini çıkardı. 

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına Side’de yoğun bir tempoda devam eden Bursaspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman temposunu iyice arttırdı. Daha önce 1 saat 30 dakika antrenman yapan yeşil beyazlıların dünkü sabah çalışmasını tam 2 saat sürdü. Sakatlığı bulunan Ozan İpek’in yer almadığı çalışmada yeşil beyazlılar ilk olarak kondisyon ardından ise taktik üzerinde durdu. 

ENES ATA DİKKAT ÇEKTİ

Kondisyon bölümünde yardımcı antrenör Miguel eşliğinde çalışan futbolcuların formu teknik heyeti oldukça sevindirdi. Ardından dar alan taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirildi. Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularından istediklerini yapması isterken genç Enes Ata formuyla dikkat çeken isim oldu. Teknik heyetin de genç golcünün formundan memnun olduğu gözlendi. 

TİMSAH İLGİ GÖRÜYOR

Bursaspor’a Side’de büyük ilgi var. Yeşil beyazlıların antrenmanını izlemeye gelenler oyuncularla fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor. Futbolcuların da ilgiden oldukça memnun kaldığı gözlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X