Şenol Hoca’dan ne çektin be Vural!

Yıl 2010; Kasımpaşa-Trabzonspor: 0-7… Yıl 2015; Bursaspor-Karabükspor: 7-1… Bursaspor’un tarihine geçen skorda imzası bulunan Şenol Güneş, Yılmaz Vural’a 2.kez aynı tarifeyi uyguladı.

Şenol Hoca’dan ne çektin be Vural!

Bursaspor-K.Karabükspor maçı daha uzun süre konuşulmaya aday… Bu 90 dakikada yeşil beyazlılar birçok rekor kırdı. 66 golle tarihinin en skorer dönemini yaşayan Timsah’ta Fernandao da bir maçta 4 gol atan tek isim oldu. Karşılaşma öncesi Karabükspor’un bulunduğu kritik konum ve yeşil beyazlı takımdaki eksiklerden dolayı çekişmeli geçmesi beklenen maçta ortaya çıkan 7-1’lik skora aslında ne Şenol Güneş, ne de Yılmaz Vural yabancı.

AYNI TABLO YAŞANDI

Güneş, şuana kadar 25 takım değiştiren Yılmaz Vural’a ilk defa 7 gol atmıyor. Türk futbolunun sevilen iki teknik adamı arasında buna benzer bir durum 2010-2011 yılında yaşanmıştı. Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor ligin 8.haftasında Vural’ın çalıştırdığı Kasımpaşa’yı 7-0 mağlup etmişti. Burak, Umut ve Jaja 2’şer kez fileleri havalandırmış, Alazinho skoru tamamlamıştı. O sezon Kasımpaşaspor küme düşmüştü. Bir anlamda Yılmaz Vural, Şenol Güneş’ten çektiği kadar kimseden çekmedi.

BU SKOR KARİYERİNE GEÇTİ

7-1’lik skor Şenol Güneş’in de teknik direktörlük kariyerinde en farklı kazandığı maçlardan biri oldu. Deneyimli teknik adamın daha önce 7-0’lık, 6-1’lik, 6-0’lık maçları var. Bu 3 maçta 2010 yılından. Trabzonspor o dönem kupada Denizli Belediye’yi 6-0, ligde Sivasspor’u 6-1, ve Kasımpaşaspor’u 7-0 mağlup etmişti. Güneş’in Bursaspor’da da iki tane 5-0, bir tane de 5-1’lik maçı bulunuyor. Deneyimli çalıştırıcının Milli Takımı çalıştırdığı dönemde de

5-0’lık Liechtenstein ve Avusturya karşılaşmaları kayıtlarda yer alıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X