‘Şenol hocanın açıklamalarının benle ilgisi yok’

Fenerbahçeli oyuncu Volkan Şen, Şenol Güneş’in Bursa’da yaptığı açıklamaların kendisi ile ilgisi olmadığını söyledi.

‘Şenol hocanın açıklamalarının benle ilgisi yok’

Sarı-lacivertli oyuncu Volkan Şen, FB TV’ye açıklamalarda bulundu.

 

Şen, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ‘Bursaspor kaptanı Beşiktaş’a gelmek için bana yalvardı’ şeklindeki sözlerinin kendisiyle alakalı olmadığını belirtti. Volkan, tedavi sürecinin devam ettiğini ve milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirip, Mersin İdmanyurdu maçına hazır hale geleceğini de sözlerine ekledi.

“ŞENOL HOCA AÇIKLAYACAKTIR”

Şenol Güneş’in açıklamalarının kendisi ile ilgili olmadığını ifade eden Volkan, “Bu konular geçtiğinde hemen Şenol Hocayı aradım. Benle alakası olmadığını biliyordum ama kendisiyle konuştum ve bir de hocadan duymak istedim. Şenol Hoca gereken açıklamayı yapacaktır diye düşünüyorum. Çünkü buradan benim bir şey söylemem, benim için doğru olmaz. Şenol Hoca böyle bir şey söylemiş ve devamında da inşallah Şenol Hoca kim olduğunu söyler. Bu açıklamayı şunun için yapıyorum ki; kamuoyu bilmelidir. Bu konunun benle hiçbir alakası yoktur. Gereken açıklamayı Şenol Hoca yapacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X