‘Şenol Hoca’ya sürpriz yapabiliriz’

K.Erciyes’in yeni teknik patronu, OLAY Spor’un sorularını yanıtladı.

‘Şenol Hoca’ya sürpriz yapabiliriz’

‘İşimizin zor olduğunu biliyoruz’ diyen Fatih Tekke, eski teknik direktörü Şenol Güneş’e böyle mesaj gönderdi. 

Kayseri Erciyesspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Fatih Tekke, Bursaspor ile oynayacakları maç öncesi OLAY Spor’a konuştu. İlk maçının Şenol Güneş’e denk gelmesinin kendisi açısından farklı duygular beslemesine neden olduğunu ifade eden Tekke, ‘Duyguların yoğun olduğu bir maç olacak. Eski hocam Şenol Güneş’e karşı bu kez antrenör olarak sahada yer alacağım. Kendisi Türk futbolunda önde gelen isimlerin başında geliyor. İşimizin zor olduğunu biliyoruz ama kendisine bir sürpriz yapmayı da planlıyoruz’ dedi. 

DURUMUMUZ ORTADA

Ligde puan kaybına tahamüllerinin olmadığını vurgulayan genç teknik adam, ‘Benim düşünmem gereken bir takımım var. Erciyespor’un bulunduğu durum ortada. Rakibimiz Bursaspor ligin ne iyi topunu oynayan takım. Bursaspor gerçekten çok zor bir deplasman. Oyuncularımızın heyecanı üst seviyede. Biz de bilgi birikimimizi sahaya yansıtmaya geldik. İnşallah bunları sahaya başarabilirsek buradan umduğumuz puanları çıkartırız. Bizim için iyi bir başlangıç olmasını istiyoruz’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X