Sentez Ortaokulu’ndan Bulgar okulla kardeşlik protokolü

Büyükşehir Belediyesi ile Bulgaristan’ın Veliko Tarnovo Belediyesi arasında kurulan dostluk köprüsünün devamı olarak Nilüfer’deki Özel Sentez Ortaokulu ile Dimitır Blagoev İlköğretim Okulu arasında kardeşlik protokolü imzalandı.

Sentez Ortaokulu’ndan Bulgar okulla kardeşlik protokolü

Kardeş okul heyeti, ilk önce Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi vekaleten Muhsin Özkurt tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi binasında kabul edildi. Heyete verilen bilgi ve hediyelerden sonra tarihi bina gezdirildi.

Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerinin tanıtılmasından ve Bursa’da ağırlanmaktan son derece memnun kaldığını ifade eden heyet yetkilileri, kardeş okullarını da en kısa zamanda Bulgaristan’da ağırlamak istediklerini belirtti.

Okul müdürleri Tunçer Serol ve Nadya Viladimirova’nın karşılıklı imzaladıkları protokole, kurucu Tekin Çanga, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Muharrem Tüfekçi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Abdullah Karadağ da katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X