Seray Sever kulvar değiştirdi! İşte yeni mesleği

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Seray Sever’in boş durmadığı ortaya çıktı.

Seray Sever kulvar değiştirdi! İşte yeni mesleği

 İstanbul’daki bir merkezde astroloji eğitimi alan oyuncu, önceki gün sertifikasına kavuştu. Oyunculuktan astrolojiye geçiş yapan Sever, bu mutluluğunu da takipçileriyle paylaştı…

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_6808_8_b.jpg

Uzun bir aradan sonra ‘Klavye Delikanlıları’ adlı diziyle yeniden ekranlara dönmüştü ama beklenen reytingler alınamayınca yayından kaldırılan gençlik dizisinde hüsrana uğrayan güzeller güzeli Seray Sever’in sesi soluğu çıkmıyordu.

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_8894_3_b.jpg

Ekonomi bölümü mezunu olan 44 yaşındaki Seray Sever, artık kulvar değiştirdi. Seray Sever, bundan böyle karşımıza farklı bir meslek dalıyla çıkacak.

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_6581_1_b.jpg

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Seray Sever’in boş durmadığı ortaya çıktı. İstanbul’daki bir merkezde astroloji eğitimi alan oyuncu, önceki gün sertifikasına kavuştu.
dip.jpg

Sertifikasına kavuşan Seray Sever, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın yanına ‘Master class astrology diploma töreni’ notunu düştü.

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_1788_7_b.jpg

Oyunculuktan astrolojiye geçiş yapan Sever, bu mutluluğunu da takipçileriyle paylaştı. Seray Sever’e hayranlarından tebrik mesajları yağdı.

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_9550_5_b.jpg

seray-sever-in-yeni-meslegi-duyanlari-sasirtiyor-711236_4752_9_b.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X