Serbest kalan maganda tutuklandı

Bursa’da, geçen hafta düzenlenen bir kına gecesinde, havaya rastgele ateş edilmesi sonucu yaralanan ve dün hastanede yaşamını yitiren 16 yaşındaki genç kızın ölümüne neden olduğu iddia edilen kişi, tutuklandı.

Serbest kalan maganda tutuklandı

Olayın ardından gözaltına alınan ve daha önce çıkarıldığı mahkemece “taksirle adam yaralama suçu”ndan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Ahmet Ü, Beyza Özer’in (16) dün yaşamını yitirmesinin ardından yeniden hakim karşısına çıkarıldı.

Zanlının, mahkemedeki ifadesinde, “Olay esnasında herkes havaya ateş ediyordu. Ben o kalabalıkta kızı görmedim babaanneyi gördüm. Sadece havaya ateş ettim” dediği öğrenildi.

Zanlı, sorgusunun ardından “taksirle ölüme sebebiyet verme” suçlamasıyla tutuklandı.

Çınar Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Beyza Özer, 16 Ağustos’ta babaannesi Hasene Sevinç (56) ile komşuları Güray Çiçek’in Karabalçık Mahallesi’nde düzenlenen kına gecesine gitmiş, havaya rastgele ateş edilmesinin ardından mermilerden biri genç kıza, diğeri de babaannesi Hasane Sevinç’e isabet etmişti.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Beyza Özer, müdahaleye rağmen dün hayatını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X