Sercan dönüyor mu?

Gol attığı son Karabük maçında timsah yürüyüşü yapan tecrübeli futbolcunun transferi için Başkan Recep Bölükbaşı açık kapı bıraktı.

Sercan dönüyor mu?

Yeni sezon için kolları sıvamaya hazırlanan Bursaspor’da Sercan Yıldırım ismi daha yüksek sesle dillendirilmeye başlandı. Bu sezon Balıkesirspor’da attığı goller ve yaptığı asistlerle ön plana çıkan tecrübeli futbolcu son Karabükspor maçında fileleri iki kez havalandırınca timsah yürüyüşü yapmıştı. Bu hareketiyle Bursaspor’a dönmek istediğinin mesajını veren Sercan Yıldırım’a Başkan Recep Bölükbaşı’da açık kapı bıraktı.

ARAYIP TEBRİK ETTİ

Sercan’ın Bursaspor camiasına mal olmuş bir isim olduğunu ifade eden Başkan Bölükbaşı ‘Sağolsun, kongreden sonra arayıp tebrik etti. Ben Sercan’ı devre arasında da alabilirim. Ancak etik olmayan bir davranış içersine girmek istemedik. Sercan bu sezon Balıkesirspor çok iyi oynadı. Biz de onu keyifle takip ettik. Neden olmasın. Teknik heyetle görüştükten sonra net kararımızı veririz’ dedi. Balıkesirspor’da kiralık olarak oynayan Sercan’ın bonservisi Galatasaray’da bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X