Sercan kendini savundu

Hasan Ali’nin kendisine attığı çalımla ilgili olarak ‘Defansif yönüm, çok çalışmama rağmen iyi değil. Hasan Ali’nin tek topla orta yapacağını düşündüğüm için kaydım’ ifadelerini kullandı.

Sercan kendini savundu

Fenerbahçe karşısında maça yedek kulübesinde başlayan ve 57.dakikada oyuna dahil olan Sercan Yıldırım, şanssız goller yediklerini söyledi.

Bariz hatalar yaptıklarını ifade eden Sercan ‘Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Norveç ekibi Molde’ye kaybettikten sonra bu maça farklı bakacağını biliyorduk. Ona göre gardımızı aldık. Biraz da şansızlık vardı. Golü de bulduk ama şansız bir gol yedik. Puan alabilirdik ama olmadı’ dedi. Fenerbahçe’nin attığı ikinci golden önce Hasan Ali Kaldırım’ın kendisine attığı çalımı da değerlendiren yeşil beyazlı futbolcu, ‘Araya atılan bir top oldu. Benim de defansif yönüm, çok çalışmama rağmen çok iyi değil. Hasan Ali’nin tek topla orta yapacağını düşündüğüm için kaydım’ ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X