Sercan şaha kalktı!

Ertuğrul Sağlam döneminde tek asist yapan tecrübeli futbolcu, Hamza Hoca’yla birlikte 2 gol attı, 2 asist yaptı.

Sercan şaha kalktı!

Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesi için en çok Sercan Yıldırım’a yaradı. Ligin ilk yarısındaki periyotta 3 maç kadroya alınmayan, 4 karşılaşmada ise yedek kulübesinde olmasına rağmen sahaya adım atamayan golcu oyuncu, sadece 3-2 kazanılan  Gençlerbirliği maçında asist yapmıştı. Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesi Sercan’da gözle görülür değişimler oldu. 

TARİHE KAZINDI

15 haftalık periyodu tek asistle tamamlayan 26 yaşındaki futbolcu, Hamza Hoca ile birlikte 2 gol attı, 2 asist yaptı. Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, ve Gaziantepspor galibiyetlerinde kritik rol oynayan Sercan 11’in değişilmez isimlerinden biri oldu. Atatürk Stadı’nın kapanış, Timsah Arena’nın ise Bursaspor adına açılış golünü atarak tarihe de kazınan Sercan Yıldırım’ı yeşil beyazlılar eğer sezon sonunda kadrosuna katmak isterse Galatasaray’a 750 bin Euro ödemek zorunda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X