Sercan ve Sane kayıplarda

Bursaspor’da dün Sercan Yıldırım ve Sane 18 kişilik maç kadrosuna giremedi.

Sercan ve Sane kayıplarda

Takımda birçok sakat olmasına rağmen kadroya giremeyen bu ikilinin son durumundan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun memnun olmadığı belirtildi. Son 3 haftadır kadroya giremeyen Tomas Necid ise bu şans 18’de kendine yer buldu. 

 

Emre Taşdemir aylar sonra

Sakatlığı nedeniyle sezon başından bu yana takımdan uzak olan Emre Taşdemir, dün kadroda yer aldı. Almanya’da belli bir süre rehabilitasyon süreci geçiren genç futbolcu şuana kadar hiçbir resmi maçta forma giyemedi.

Belamısın Akhisar!

 

Bursaspor, son yıllarda kendisine oldukça ters gelen Akhisar’ı bir kez daha geçemedi. Yeşil beyazlılar, Süper Lig’de 9 kez karşılaştığı rakibi sadece 2 kez yenebildi. Geçtiğimiz sezon Ege temsilcisine her iki maçı da kaybeden Timsah bu beraberlikle yetindi. Bursaspor’u yeşil siyahlıları sadece 2014-2015 sezonunda oynadığı maçlarda 3-1 ve 1-0’lık skorlarla mağlup edebilmişti. 

1 puan çok değerli

Akhisar Belediyespor’un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, “Çok zor bir deplasmandı. Yeni stadyum ile daha da zor hale gelmiş. Batalla’nın pas bağlantılarını kesmek, kenar oyuncularla birlikte hücuma çıkmaya düşünüyorduk. Zaman zaman sıkıntı yaşadık. İki oyuncumuzun sakatlanması hamle yapmamızı engellese de aldığımız bir puanın değerli olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X