Sercan Yıldırım sahaya indi! Yeni bir kulüp kuracağız…

Bir dönem A Milli Takım forması giyen, Bursaspor ve Galatasaray ile şampiyonluklar yaşayan Sercan Yıldırım’ın Bursa’da kendi adıyla kurduğu futbol okulu açıldı.

Sercan Yıldırım sahaya indi! Yeni bir kulüp kuracağız…

Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde faaliyet gösterecek “Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi”nin açılış töreninde konuşan Yıldırım, hayalini gerçekleştirdiği için heyecanlı olduğunu söyledi.

Futbol okulunun açılışında emeği geçen herkese teşekkür eden Yıldırım, şöyle konuştu:

“Yeni Sercan’lar, yeni gençleri Türk futboluna kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çok hazırlandık, titizlikle davrandık. Sadece saha içinde değil saha dışında da eğitimlerimiz olacak. Spor psikolojisi, dil eğitimi, pedagog, diyetisyen olacak. Gururluyuz. İnşallah alnımızın akıyla bu işi yerine getirip öğrencilere güzel örnekler sunup iyi bir eğitimle onları Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Okulda 5-12 yaş arası çocuklar olacak. Sonrasında kulüpleşmeye gideceğiz. Yeni bir kulüp kuracağız. Özellikle yetenekli oyuncular, 12 yaştan sonra eğitimine orada devam edecek. Elit bir kadromuz olacak.”

Daha sonra futbol okulunun açılış kurdelesi kesildi. Ardından okula kayıt olan çocuklar, antrenman yaptı. (AA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X