Sercan’a son ihtar!

Üç aylık hapis cezasına itirazı, üst mahkemede reddedilen Sercan Yıldırım 380 bin lirayı öderse hapse girmekten kurtulacak.

Sercan’a son ihtar!

HALİL ÖZÇOBAN 

Balıkesirspor’un başarısı için yeşil sahalarda top koşturan Bursaspor’un eski futbolcularından Sercan Yıldırım’ın “Taahüdü ihlal” suçundan aldığı 3 aylık hapis cezası avukatı tarafından Bursa 2. İcra Mahkemesi’ne yapılan itiraz reddedildi. Sercan Yıldırım’ın kefil olarak imza altığı 380 bin lira civarındaki senedin ödenmemesi üzerine hakkında Bursa 17. İcra Müdürlüğü’nde işleme giren dosyası ile ilgili belirli tarihte yapacağı ödemeyi yerine getirmediğinden dolayı “Taahüdü ihlal” suçundan Bursa 1. İcra Mahkemesi’nce verilen üç aylık hapis cezası Cumhuriyet Savcılığı İnfaz Kalemi’ne gönderilmesi sonrasında yakalama sürecinin başlayacağı öğrenildi. Dosyanın İnfaz Kalemi’ne geldikten sonra, Sercan Yıldırım’a tebligat çıkarılacağı, tebligattan sonra 10 gün içerisinde paranın ödenmesi halinde hapis cezasının kaldırılacağı, aksi halinde ise yakalama çıkarılacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X