Serdar Aziz A2 Milli`de

Salı İngiltere ile oynanacak maçın aday kadrosuna Bursaspor`un eski futbolcusu T.Konyasporlu Barış Örücü`nün de çağrılması dikkat çekti.

Serdar Aziz A2 Milli`de
A2 Milli Takımımızın salı günü İngiltere ile oynayacağı International Challenge Trophy karşılaşmasının aday kadrosuna Bursaspor’un kaptanı Serdar Aziz çağrıldı.
 
Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı salı günkü karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Aday kadroya davet edilen oyuncular, bugün saat 13.00’de Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak.
 
Bu arada aday kadroya bir dönem Bursaspor kadrosunda yer alan ve şuan Torku Konyaspor’da oynayan Barış Örücü de çağrıldı.
 
2013’TE ŞAMPİYON OLDUK
 
Türkiye, 23 yaş altı futbolcuların forma giyebildiği International Trophy’de B Grubu’ndaki ilk maçında 15 Ekim 2013’te Tallin’deki A Le Coq Arena’da Estonya’yı 2-1 mağlup etmiş, 5 Mart’ta Şanlıurfa’daki maçta ise Slovakya ile 4-4 berabere kalmıştı.
 
International Challenge Trophy’nin 2011-2013 dönem turnuvasında ise A2 Milli Takımımız deplasmandaki oynanan finalde Norveç’i 1-0 yenerek şampiyon olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X