Serdar Aziz kaosu!

Tecrübeli stoperi tam olarak iyileşmeden milli takıma göndermek istemeyen yeşil beyazlı kulüp TFF ile temasta.

Serdar Aziz kaosu!

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir sahalardan uzak olan Serdar Aziz’deki belirsizlik sürüyor. Toparlanma sürecinin ardından Çaykur Rizespor maçında forma giyen ancak sol kasığında ödem oluşan tecrübeli futbolcu pazar günkü Kasımpaşaspor karşılaşmasında da takımındaki yerini alamayacak. Milli maçlar nedeniyle verilecek arada Serdar’ın tam olarak sağlığına kavuşması amaçlanırken, milli takıma gitmemesi için yetkililerle görüşmeler yapıldığı öğrenildi.

YA YİNE SAKATLANIRSA

Serdar’ı tam iyileşmeden milli takıma göndermek istemeyen yeşil beyazlı kulübün bu konuda anlayış beklediği ve kararın bir kaç gün içersinde verileceği kaydedildi. Serdar’ın milli maçlarda forma giymesi ve yine bir sorun yaşamasından çekinen Bursaspor sağlık heyetinin konuyu detaylı bir şekilde değerlendirdiği belirtildi. Bu konuda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’le bir görüşme yapacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X