Serdar Aziz ve Şamiz Çinaz galibiyeti değerlendirdi

Gençlerbirliği’ni son dakikalarda bulduğu gollerle 3-1 yenen Bursaspor’da futbolcular, karşılaşmanın bitiminde büyük sevinç yaşadıkları galibiyeti değerlendirdi.

Serdar Aziz ve Şamiz Çinaz galibiyeti değerlendirdi

Yeşil beyazlıların savunma oyuncuları Serdar Aziz, “3 puan taraftarlarımıza armağan olsun” dedi. Savunma oyuncusu Serdar Aziz, şunları söyledi:

“Maça hızlı başladık. Kendi sahamızda zaten böyle oynuyoruz. İçeride, dışarıda çok iyi futbol oynuyoruz. İzleyenlere güzel bir oyun izletiyoruz. Bugün de öyle oldu. Rakibimiz savunma yaparak bir puan almaya geldiğini gösterdi. Beklediğimiz bir anda gol yedik. Soyunma odasına 1-0 geride girdik. Hocamız ve takım arkadaşlarımız ile konuştuk. Birlik olduk. Maçı kazanacağımızı biliyorduk. İkinci yarıya da baskılı başladık. Kazanması gereken bizdik. Son dakikalarda da olsun kazandık. Taraftarlarımız bugün bize galibiyeti getirdiler. Müthiş destek verdiler. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Üç puanı onlara hediye ediyoruz. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. İnşallah böyle devam ederiz.”

ŞAMİL, “TARAFTARIMIZ MUHTEŞEMDİ” 

Civelli’nin yokluğunda savunmada görev yapan Şamil Çinaz, galibiyette taraftarların büyük rolü olduğunu belirtti. Şamil, bu konuda şöyle dedi:

“Güzel bir maç oldu. İlk yarı istediğimiz oyunu kuramadık. Soyunma odasında maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Kenetlendik. İkinci yarı daha baskılı, dirençli, daha hedefe yönelik futbol sergiledik. Baskı kurduk ve sonucunu aldık. Çok güzel bir galibiyet oldu. Buradan özellikle taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Bugün çok ciddi bir destek gördük ve galibiyette taraftarlarımız önemli rol oynadılar. Onlara çok teşekkür ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X