Serdar Aziz’e ıslık

Sezon başında Bursaspor’dan Galatasaray’a transfer olan Serdar Aziz’e Bursaspor taraftarı dün akşamki maçta tepki gösterdi.

Serdar Aziz’e ıslık

Sezon başında Bursaspor’dan 4.5 milyon Euro, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa karşılığında Galatasaray’a transfer olan Serdar Aziz’e yeşil beyazlı taraftarlar tepki gösterdi. Tecrübeli stoper topu ayağına her aldığında ıslıklandı.

 

TT Arena’da yeşil beyaz şov

Dünkü 90 dakikada TT Arena’da büyük boşluklar vardı. Ev sahibi Galatasaraylı taraftarlar karşılaşmaya ilgi göstermezken, Bursasporlu taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü hemen hemen doldurdu. Yeşil beyaz sevdalıları 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek oldular. Bu arada maçı 15 bin 292 biletli seyirci takip etti.

 

Altepe kahroldu

 

Dünkü karşılaşmayı izleyenler arasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’de vardı. 90 dakikayı pür dikkat izleyen Altepe’nin alınan mağlubiyet sonrası hayli üzgün olduğu görüldü.

 

Del Valle kulübeye

 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray maçının 11’inde tek değişikliğe gitti. Genç teknik adam son haftalarda formsuz olan Yonathan Del Valle’yi kulübeye çekerken, Kubilay Kanatsızkuş’u sahaya sürdü.

 

Eski Timsahlar hasret giderdi

 

Bursaspor’a karşı ilk kez rakip olan Serdar Aziz ve Filipe Josue karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Josue’nin Tomas Necid’le bir araya gelerek uzun uzun sohbet etmesi dikkat çekti.

 

Sivok sakatlanınca eksik kaldık

 

Bursaspor ilk yarının son 5 dakikalık bölümünde sahada 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. Bir pozisyon esnasında sakatlanan Tomas Sivok’a saha içinde yapılan müdahale yeterli görülmeyince soyunma odasına götürüldü. Yeşil beyazlılar bu süreçte eksik oynadı.

 

Hamza Hoca’ya gittiler

 

Karşılaşma öncesi Galatasaraylı futbolcular eski Teknik Direktörleri Hamza Hamzaoğlu’nun yanına gitti. Sabri, Selçuk ve Sneijder gibi bir çok isim genç teknik adam ve ekibiyle kucaklaştı.

 

Emre siftah yaptı

 

Sakatlığı nedeniyle sezon başından bu yana takımdan uzak olan Emre Taşdemir, dün ilk kez forma giydi. 64.dakikada Kubilay Kanatsızkuş’un yerine oyuna dahil olan genç futbolcu sol açıkta görev yaptı.

 

Kayıp forvet ortaya çıktı

 

Bursaspor’da haftalardır forma bulmakta zorlanan Tomas Necid dünkü maçın 73.dakikasında oyuna dahil oldu. Ligde zaman zaman 18’e girmekte zorlanan Çek stoper, Joshua John’un yerine sahaya ayak basarken, vasat bir görüntü sergiledi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X