‘Serdar Aziz’i beğeniyorum’

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Bursaspor’da beraber çalıştım. İyi bir stoper. Ben işin teknik kısmındayım. Gerisi başkanları ilgilendirir” dedi.

‘Serdar Aziz’i beğeniyorum’

2015-2016 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Savunmada birkaç bölgeye takviye yapacaklarını belirten deneyimli teknik adam, “Defans bloğumuzu güçlendirmek zorundayız. Stopere iyi oyuncular almak istiyoruz. Serdar Aziz’i beğeniyorum. İyi bir stoper. Sezon başında kadromuza katmak için uğraş vermiştik fakat olmamıştı” diye konuştu.

BEN İŞİN TEKNİK KISMINDAYIM

Bu transfer için iki kulüp arasında herhangi bir girişim olup olmadığını bilmediğini ifade eden Güneş. “Ben işin teknik kısmına bakıyorum. Görüşlerimizi yönetime bildiriyorum. Serdar Aziz ligimizin iyi savunmacılarından. Diğer kısımlar kulüpleri ve başkanları ilgilendirir. İlerleyen günlerde neler olup biter bilmiyorum. Serdar’la Bursaspor’da son derece uyumlu çalışmıştık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X