Serdar Kurtuluş: ‘Ara bana yaradı’

Bursaspor’un tecrübeli sağ beki Serdar Kurtuluş, “Milli maç arası bana çok iyi geldi. Osmanlıspor maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

Serdar Kurtuluş: ‘Ara bana yaradı’

TOLGA ÖZTAŞ

Pazar günü Timsah Arena’da Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da sakatlığı geçen Serdar Kurtuluş tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu söyledi. Başakşehir maçında ayak serçe parmağının kırıldığını ve bu yüzden 5 hafta takımdan ayrı kaldığını belirten Serdar, “Milli maç arası benim için iyi oldu. Bardırma maçının benim ve oynamayan arkadaşlarım için iyi geçtiğini düşünüyorum” dedi.

HEDEFİMİZ GALİBİYET

Ligin 7. haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor’un geçen seneden bu yana kadro istikrarını koruyan bir ekip olduğunu belirten Serdar Kurtuluş, “Çok iyi futbol oynamaya çalışan, çok hücuma çıkan bir takıma karşı oynayacağız. Hem Avrupa’da hem ligde Osmanlıspor çok iyi mücadele ediyor. Tabiki zor maç olacak. Ancak Hedefimiz galibiyet. İyi mücadele edip, bu maçı geçmek istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTARIMIZ DESTEKLESİN

 

Oynadıkları 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Serdar, “Ligin şu an üst sıralarındayız. Hedefimiz tabiî ki oralarda kalıp, Avrupa’ya gitmek. Bunu yapacak potansiyelimiz var.” dedi. Serdar yeniden milli takımla ilgili düşüncesini ise şu sözlerle dile getirdi: “Bu benim göstereceğim performansla ve hocaların vereceği kararla alakalı bir şey. Ben ilk önce Bursaspor forması ile mücadelemi vereceğim. Burada göstereceğim performansla davet gelirse tabiî ki değerlendirilebilir ama benim için önemli olan Bursaspor için iyi bir mücadele sergilemek.”

FAZLASINI VERECEĞİM

Yeşil beyazlı taraftarlardan da övgü dolu sözlerle bahseden deneyimli isim, “Bu camiayı iyi tanıyanlardan biriyim. Tabiki doğup büyüdüğüm bir şehirdeyim. Gereken mücadelenin fazlasını vermek istiyorum. Bunun için buradayım. Taraftarımızı takım olarak yanımıza aldığımız zaman çok etkili olduğumuzu düşünüyorum. Bunu 10 kişi kaldığımız karşılaşmalarda çok iyi gösterdik. Bunu sürdürürsek, takım, taraftar ve camia olarak iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X