Serdar Kurtuluş: ‘Hedefimiz ilk 5’

Serdar Kurtuluş, ‘Bursa şehri ve Bursaspor camiası bunu hak ediyor. Oyuncu grubumuz da bunu başarabilecek güçte’ dedi.

Serdar Kurtuluş: ‘Hedefimiz ilk 5’

Bursaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Serdar Kurtuluş, ligi ilk 5 içerisinde bitirmeyi istediklerini söyledi. 

Arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirten Kurtuluş, ‘Benim hedefim bu. Çünkü Bursa şehri ve Bursaspor camiası bunu hak ediyor. Oyuncu grubumuz da bunu başarabilecek güçte. Kişisel olarak da 3 yıllık bir imza attım ve 3 yılımı burada çok iyi bir şekilde tamamlayıp, daha sonra yine burada devam etmek istiyorum. Birçok başarı, şampiyonluk yaşadım. Alacağım her başarı kariyerim için önemlidir. Bursaspor’da bu potansiyel mevcut. Umarım burada da kupalar kaldırırım’ diye konuştu.

Hamza hoca mükemmel biri

‘Hamza hoca ile iletişimin nasıl?’ sorusunu Serdar şöyle cevapladı: ‘Çok iyi. Hamza hoca herkesle konuşabilen bir teknik adam. Bu hoca için çok önemli bence. Oynayan, oynamayan herkesle iletişim içinde. Bir sıkıntı olduğu zaman gidip rahat rahat konuşabiliyorsun. ‘Gitsem konuşsam, ne der acaba’ diye düşünmüyorsun. Onun kadar rahat iletişim kurulabilen başka bir hoca ile çalışmadım. Aslında hocalarla sıkıntı yaşayan bir insan değilim. Bir tek Şenol Hoca ile garip bir duruma düştüm. Ya ben onu anlamadım ya o beni anlamadı gibi bir şey oldu. Ortada buluşamadık.’

Batalla efsane

Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın çok iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Serdar, ‘Pablo ile daha çok rakip olarak karşı karşıya gelmiştik. Saha içinde oldukça zeki bir oyuncu. Gol noktalarına iyi girebilen, takımı atağa çıkarabilen, yetenekli ve onun yanında gerçekten zeki bir oyuncu. Fizikli bir oyuncu değil belki, baktığınızda ‘tutarım’ diye düşünürsünüz ama bıraktığınızda sizi perişan eder. O derece akıllı. Böyle bir oyuncunun takımda olması şans. Şehir olarak sevilen bir insan. Umarım bu futbolunu ve sevgisini devam ettirerek futbolu burada bırakır. Benim gönlüm bundan yana’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X