Serdar Kurtuluş yuvaya mı dönüyor?

Bursaspor’un Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcuyla irtibata geçtiği öğrenildi.

Serdar Kurtuluş yuvaya mı dönüyor?

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Bursaspor’da hareketlilik sürüyor. Elindeki yüksek maliyetli isimleri gönderip takıma fayda sağlayacak futbolcuları kadrosuna katmak isteyen yeşil beyazlıların Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Serdar Kurtuluş’la iltibata geçtiği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulübün alt yapısından yetişen ve 2006 yılında Beşiktaş’a giden tecrübeli futbolcu ardından Antep’in yolunu tutmuş, 2013’te ise siyah beyazlılara geri dönmüştü. 

ÇOK YÖNLÜ OYUNCU

Bu sezon Andreas Beck’in gölgesinde kalan ve yedek kulübesinde bekleyen Serdar, lig’de forma şansı bulamazken, Ziraat Türkiye Kupasında ise 7 karşılaşmada görev yaptı. Bursaspor yönetiminin tecrübeli oyuncunun  menajeriyle iltabata geçtiği ve anlaşma zemini aradığı belirtildi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da gerek sağ bek, gerek orta alan, gerekse stoperde görev yapan Serdar’ın transferini çok istediği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X