Serdar Kurtuluş’ta fark 150 bin Euro!

Bursaspor, 600 bin Euro teklif etti. Beşiktaş’ta 1 milyon 200 bin Euro’ya oynayan yıldız oyuncu, 750 bin Euro istiyor.

Serdar Kurtuluş’ta fark 150 bin Euro!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Serdar Kurtuluş’u renklerine katarak transfere son nokta koymak isteyen Bursaspor bu oyuncu ile pazarlıklarda sona geldi.

​Özellikle bu sezon defansın sağında Luis Advincula, Erdem Özgenç ve Hajime Hosogai olmasına karşın büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Serdar Kurtuluş’u transfer ederek bu bölgeyi güçlendirmek istiyor. Tecrübeli sağ bek ile 3 yıllık sözleşme imzalamayı planlayan yeşil beyazlı yönetim, bu oyuncunun menajeri Ahmet Bulut’a yıllık 600 bin Euro teklif etti.

İmzaya az kaldı

Beşiktaş’ta 950 bin Euro garanti 250 bin Euro’da maç başı toplamda da 1 milyon 200 bin Euro’ya oynayan yıldız oyuncunun birçok talibi olmasına karşın büyük fedakarlık yaparak Bursaspor’dan 750 bin Euro istediği öğrenildi. Bu transferin bir kaç gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun aynı zamanda ön libero mevkinde oynayan yıldız oyuncunun alınması için yeşil beyazlı yönetime olumlu rapor vermişti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X